Search

Project engineer

Katwijk Chemie is een succesvol familiebedrijf, dat sinds 1914 actief is in de productie en wereldwijde verkoop van farmaceutische grondstoffen. In de fabriek in Katwijk werken ruim honderd medewerkers in een nuchtere cultuur, gebaseerd op hechte relaties en vakmanschap.
Ter versterking van onze organisatie zoeken wij een:

Project Engineer
32 à 40  uur per week

 

De afdeling Projecten / Engineering bestaat nu uit een Projectmanager Chemie en een Coördinator Technische Projecten. Vanwege uitbreidingen in de fabriek en vanwege vervanging en automatisering van apparatuur in combinatie met toegenomen eisen (veiligheid, milieu, kwaliteit) is besloten om de afdeling uit te breiden. Voor de komende jaren liggen er diverse uitdagingen zoals een groot nieuwbouwproject, automatisering van reactoren en emissie reductie.In de nieuwe functie zal de Project engineer zich bezig houden met:

  • Vertalen van productie wensen naar eisen en ontwerp voor installaties/apparatuur inclusief berekeningen en tekeningen;
  • Begeleiden en documenteren (o.a. in Ultimo software) van de installatie/ingebruikname en van wijzigingen, onderhoud en reparaties;
  • Ondersteunen bij troubleshooting, training, veiligheidsstudies en bij onderzoeken o.a. na incidenten en kwaliteitsproblemen.

 

Je zult hierbij veel samenwerken met de (Electro)technische dienst, QA/HSE, de productie afdelingen en R&D en met leveranciers en dienstverleners. Je rapporteert aan de directie.

Onze wensen:

Een collega op HBO of WO niveau met een passende technische opleiding of relevante werkervaring. Je bent praktisch ingesteld en meer een generalist dan specialist. Affiniteit met procestechniek is een pré.

 

Wij bieden:

Uitdagend en zeer afwisselend werk in een prettige, nuchtere werkomgeving met veel interactie, verantwoordelijkheid en tastbare resultaten; een passende beloning en zeer gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Meer informatie?:

Vraag Arwin Krayenoord, Coördinator Technische projecten: 071 4056722.

Sollicitatie vóór 1-10-2023 d.m.v. motivatiebrief met CV aan pz@katwijk-chemie.nl.