Search

Procesoperator Chemische productie

Katwijk Chemie is een succesvol familiebedrijf, dat sinds 1914 actief is in de productie en wereldwijde verkoop van farmaceutische grondstoffen. Katwijk Chemie heeft ruim honderd medewerkers. Om onze organisatie te versterken zoeken wij:

Procesoperators (m/v)
Afdeling Chemisch productie
full time in 3-ploegendienstDe afdeling Chemische productie zorgt voor synthese en zuivering van diverse fijnchemicaliën, voornamelijk Active Pharmaceutical Ingredients (APIs). Op de afdeling werken ruim dertig procesoperators in 3-ploegendienst van maandag 0.15 uur of 6.00 uur tot zaterdag 6.00 uur.

Op de afdeling wordt gewerkt met procesapparatuur zoals reactoren, destillatiesystemen en centrifuges en met hulpmiddelen zoals filterpersen en pompen. De werkzaamheden als procesoperator bestaan uit het vullen, legen en schoonmaken van procesapparatuur, het sturen en bewaken van processen, maar ook uit het documenteren van de processen in kwaliteitssoftware, in recepten en in logboeken. Bovendien hebben operators een ondersteunende rol bij reparaties, onderhoud en projecten. Operators werken samen met onder andere de afdelingen Technische dienst, Kwaliteitscontrole, Droge productie en Magazijn. Op het gebied van kwaliteit (GMP), veiligheid en milieu gelden hoge eisen.

Onze wensen: Wij zoeken sociale en flexibele collega’s met een technische opleiding op minimaal MBO niveau 2 of vergelijkbare werkervaring. U moet nauwkeurig kunnen werken volgens schriftelijke en mondelinge instructies en werkzaamheden en afwijkingen volledig en juist kunnen documenteren. Affiniteit met techniek en computers is gewenst. U moet bereid zijn om een opleiding tot Procesoperator A te volgen evenals een training voor heftruckchauffeur en een opleiding voor de Bedrijfshulpverlening.

Wij bieden: Uitdagend en afwisselend werk in een prettige, informele werkomgeving met een goede beloning en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden (doorgroei tot cao schaal E).

Meer informatie?: Neem contact op met dhr. P. Kruijer op 071 4056721. Sollicitatie vóór 8-11-2021 d.m.v. motivatiebrief met CV aan pz@katwijk-chemie.nl.