Search

Monteur MTD

Katwijk Chemie is een succesvol familiebedrijf, dat sinds 1914 actief is in de productie en wereldwijde verkoop van farmaceutische grondstoffen. Katwijk Chemie heeft ruim honderd medewerkers. Er heerst een nuchtere cultuur gebaseerd op hechte relaties en vakmanschap.

Om onze organisatie te versterken zoeken wij een:Monteur MTD (m/v)

40 uur per week

dagdienst (geen consignatie)

 

De Mechanisch Technische Dienst (MTD) is bij Katwijk Chemie verantwoordelijk voor installatie, wijzigingen, kwalificatie, reparatie, onderhoud en keuring van productie-installaties en -apparatuur, utiliteitsapparatuur en overige bedrijfsmiddelen op mechanisch technisch gebied. De MTD is ook verantwoordelijk voor het in goede staat houden van gebouwen, opstallen en terreinen. Veel werkzaamheden worden uitgevoerd door of samen met derden. Veiligheid, milieu, kwaliteit en bedrijfszekerheid spelen een grote rol bij de taken en verantwoordelijkheden van de MTD.

De afdeling MTD bestaat uit een leidinggevende, een projectcoördinator (die de meeste technische documentatie verzorgt) en vijf monteurs. De MTD werkt in dagdienst, maar incidenteel dienen op andere momenten storingen te worden verholpen of andere mechanische of civiel technische werkzaamheden te worden uitgevoerd.

Onze wensen: Wij zoeken een sociale, flexibele collega met een technische opleiding op minimaal MBO niveau 4 of vergelijkbare werkervaring. Een praktische instelling en bereidheid om zelf veel uitvoerend werk te doen zijn essentieel. Affiniteit met machines/werktuigbouw en constructiebankwerk/metaalbewerking (o.a. lassen) is vereist. Kandidaten moeten veilig en nauwkeurig kunnen werken, volgens schriftelijke en mondelinge instructies, en werkzaamheden volledig en juist kunnen documenteren.

Wij bieden: Uitdagend en afwisselend werk in een prettige werkomgeving met een passende beloning (doorgroei tot cao salaris F5 mogelijk in geval van goed functioneren) en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden

Meer informatie?: Bel Arie Zuijderduijn, hoofd MTD, via 071 4056789.

Sollicitatie vóór 11-01-2022 d.m.v. motivatiebrief met CV aan pz@katwijk-chemie.nl.

 

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld