Search

Monteur ETD

Katwijk Chemie is een succesvol familiebedrijf, dat sinds 1914 actief is in de productie en wereldwijde verkoop van farmaceutische grondstoffen. In de fabriek in Katwijk werken ruim honderd medewerkers. Er heerst een nuchtere cultuur gebaseerd op hechte relaties en vakmanschap.

Om onze organisatie te versterken zoeken wij een:Monteur ETD

40 uur per week

dagdienst (geen consignatie)

 

 De Elektrotechnische dienst (ETD) is bij Katwijk Chemie verantwoordelijk voor installatie, onderhoud, reparatie en modificatie van productieapparatuur, utiliteitsapparatuur en overige bedrijfsmiddelen op elektro- en instrumentatie-technisch gebied. Veiligheid, milieu, kwaliteit en bedrijfszekerheid spelen hierbij een grote rol. De ETD bestaat nu uit een afdelingshoofd, een assistent afdelingshoofd en vier monteurs. Vanwege uitbreidingen in de fabriek en vervanging en automatisering van apparatuur is de hoeveelheid werk voor de Elektrotechnische dienst toegenomen. De ETD werkt in dagdienst, maar incidenteel dienen monteurs op andere momenten storingen te verhelpen.

Onze wensen: Wij zoeken een sociale, flexibele collega met een elektrotechnische opleiding op minimaal WEB niveau 2 of vergelijkbare werkervaring. Een praktische instelling en bereidheid om zelf veel uitvoerend werk te doen zijn essentieel. Kandidaten met ervaring in de industrie hebben onze voorkeur.

 

Wij bieden: Uitdagend en afwisselend werk in een prettige werkomgeving met een goede beloning (als Eerste monteur doorgroei tot cao salaris F5 mogelijk) en zeer gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. 37 vakantie- & roostervrije dagen per jaar en een royaal premievrij pensioen).

 

Meer informatie?: Bel Theresia de Jager (Personeelszaken) op 071 4056716.

Sollicitatie vóór 1-5-2023 d.m.v. motivatiebrief met CV aan pz@katwijk-chemie.nl.