Search

Manager Chemische productieKatwijk Chemie is een succesvol, middelgroot familiebedrijf, dat sinds 1914 actief is in de productie en wereldwijde verkoop van farmaceutische grondstoffen. Katwijk Chemie heeft ruim honderd medewerkers.
Wij zoeken een:

Manager Chemische Productie
32-40 uur per week in dagdienst

 

De afdeling Chemische Productie zorgt voor synthese en zuivering van diverse fijnchemicaliën, voornamelijk Active Pharmaceutical Ingredients. Op de afdeling werken zesendertig procesoperators in 3-ploegendienst van maandag 6.00 uur tot zaterdag 6.00 uur.

Op de afdeling wordt gewerkt met procesapparatuur zoals reactoren, destillatiesystemen en centrifuges en met hulpmiddelen zoals filterpersen en pompen. Op het gebied van kwaliteit (GMP), veiligheid en milieu gelden hoge eisen.


De nieuwe functie omvat:

  • Ondersteunen in de operationele leiding
  • Waarnemen van het afdelingshoofd bij diens afwezigheid
  • Leiden van projecten voor nieuwe apparatuur en wijzigingen
  • Uitvoeren van onderzoek na afwijkingen, incidenten en kwaliteitsproblemen
  • Optimaliseren van processen
  • Geven van training en inwerken van nieuwe procesoperators


Onze wensen:

Wij zoeken een sociale, flexibele, praktisch ingestelde collega met affiniteit voor chemie en techniek. Je hebt een opleiding HBO of WO chemie of techniek gevolgd of je hebt relevante ervaring in de industrie.


Wij bieden:

Uitdagend en afwisselend werk in een prettige, praktische werkomgeving met veel interactie met andere afdelingen. Veel ruimte voor eigen invulling en verantwoordelijkheid. Ruime mogelijkheden voor ontwikkeling en doorgroei. Een goede beloning en zeer gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. 25 vakantiedagen, 12 roostervrije dagen per jaar en een zeer royale pensioenregeling).


Meer informatie?

Perry Kruijer, Hoofd Chemische Productie, via 071 4056721
Sollicitatie vóór 1-9-2023 d.m.v. motivatiebrief met CV aan pz@katwijk-chemie.nl