Vacancies

 

Om onze organisatie te versterken zoeken wij een:

 

Hoofd productie (m/v)

Afdeling Droge productie

bij voorkeur full time

De afdeling Droge productie zorgt voor verzouten, drogen, malen, mengen, zeven en verpakken van tussen- en eindproducten in een cleanroom. Op het gebied van veiligheid (bijv. ATEX), kwaliteit (GMP) en milieu gelden hoge eisen. Op de afdeling werken 17 procesoperators in 3-ploegendienst van maandag t/m vrijdag. Het hoofd Droge productie werkt zelf met name binnen kantooruren. Het hoofd rapporteert aan de directie en werkt nauw samen met de afdelingen Kwaliteit, HSE, Verkoop, Technische dienst, Chemische productie en Magazijn. Naast operationele zaken spelen veel projecten zoals voor optimalisatie van processen en voor nieuwe apparatuur.

Onze wensen: Wij zoeken een sociale, stevige en flexibele collega met een opleiding op HBO of WO niveau. Kandidaten moeten geschikt zijn voor management in een praktische productie omgeving. Bovendien moeten zij in staat zijn om complexe projecten te leiden en tot een goed einde te brengen. Kandidaten met een opleiding in chemie of techniek, of met ervaring in de chemische, farmaceutische of voedingsmiddelen industrie verdienen onze voorkeur.

Wij bieden: Uitdagend en afwisselend werk in een prettige, informele werkomgeving met een goede beloning en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie?: Neem contact op met mw. E.T. de Jager-van Duijn op 071 4056716. Sollicitatie vóór 11-9-2017 d.m.v. brief met CV aan pz@katwijk-chemie.nl of aan Katwijk Chemie BV, Personeelszaken, Vertrouwelijk, Postbus 3001, 2220 CA Katwijk ZH.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

 

Update: 8 augustus 2017